Read Aku, Almond London Dan Gay by Hamka Kereta Mayat Online

aku-almond-london-dan-gay

"Apa tajuk buku ni?""Menunggu Gay di Pintu Syurga""Terlalu tergantung. Lain?""Bertemu Gay di Pintu Syurga""Terlalu formal. Lain?""Menyepak Gay di Pintu Syurga""Ganas sangat. Lain?""Di sebalik Almond London, ada Gay""Hmm, ini buku pasal apa sebenarnya?""Kisah aku mencari Almond London, tapi digoda lelaki gay""Kenapa tidak, Antara Aku dan Almond London ada Gay?""Woha!"...

Title : Aku, Almond London Dan Gay
Author :
Rating :
ISBN : 9789670723624
Format Type : Paperback
Number of Pages : 220 Pages
Status : Available For Download
Last checked : 21 Minutes ago!

Aku, Almond London Dan Gay Reviews

  • Ririn
    2018-10-29 18:53

    3.75 bintangBuku pertama penulis yang saya baca. Dan saya berjaya habiskan hanya separuh hari (curi2 baca masa bos ada pulak tu...hehehe).Menghiburkan. Suka dengan cara penulis menyusun ceritanya. Walaupun kadang-kadang nampak seperti agak melalut atau lari dari topik asal, saya percaya ianya disengajakan. Bahasa yang santai, dan mungkin sesetengah orang akan terasa kasar kerana agak direct. Tapi mungkin sebab golongan sasar penulis jenis yang tak makan saman dan susah faham bila cakap berhalus dan berkias, smash terus kan senang, biar terus sentap :pSaya tertarik dengan buku ini selepas membaca blurb di belakangnya. Cadangan tajuk2 yang tak boleh blah..hehe. Tapi, apa pula kaitan almond london dengan gay? Dan aduhaiiii...Almond London memang betul2 menguasai! Susah juga ye bila ketagihan almond london ni, sampai hilang idea kalau tak der...huhuhu.PS- tak sabar nak baca kisah Joyah Joy yang murtad di London tu!

  • Adrianz
    2018-11-15 14:38

    Tolak 1 bintang sbb tulisan kecik sgt sakit mata aku baca dan errrr aku geli bila terbyg aksi "gay"...yelah dah buku ni mmg main topic psl gay..bkn psl biskut Almond London je..uhuksss

  • Zwanrizly
    2018-11-02 17:42

    Kisah gay...??? 😜 bukan pasal kisah cinta gay ke apa..tp kisah macam mana ujudnya golongan gay..bnyk cerita bnyk kisah bnyk kebaikan banyak juga kesedaran..sebuah buku yg menceritakan liku2 kehidupan dan nasihat2 bg mereka yg inginkan kehidupan yg lebih baik..bila baca dengan mata hati..bnyk ilmu yg kita perolehi, jgn melihat pada luaran kulit, tanda tahu apa ada dalamnya...

  • Mira
    2018-11-07 13:33

    Almond london dari awal sampai akhir!

  • Ayakeyrow
    2018-10-30 14:41

    I bought this book with these thoughts/questions in mind: i would probably get some insights on factors why some people become gay, what they actually feel, is there any muslim gay out there who does not practice gay lifestyle, can we help them to change etc. Unfortunately this book answers none of that. Just a continuous random rambling about this gay, that gay, his experience etc and his freakin obsession with almond london. However, I'm giving it 3 stars because the end of the book was not really an ending. The writer managed to hook me up for his next upcoming book i guess. And yeah, i like his relaxed style of writing. So there you go, 3 stars. Not too shabby and i would definitely wish to read his other books.

  • Nuzul Hafiz
    2018-10-30 19:35

    Santai.Cukup.Padat.